top of page
elouise_11102020_00130.jpg

PAARDENCOACHING

WAT 

Wat is jouw wens? Waar wil je naartoe? Zit je met prangende vragen waar je door het bos de bomen niet meer ziet? Verschillende thema's kunnen hierbij aan bod komen (bv. assertiviteit, stressreductie, een persoonlijke  uitdaging, balans tussen werk en privé). Stel je vraag en wij helpen jou verder.

 

HOE

Een paard is van nature een prooidier en hierdoor een vluchtdier. Daarom zal het paard op zoek gaan naar veiligheid binnen de kudde. Tijdens een coaching sessie gebruik ik de wetenschappelijk onderbouwde Motiverende Gesprekstechniek met inzet van het paard. Het paard zal reageren op jouw gedrag. Hierdoor ontstaat er ruimte om zelf te reflecteren over jouw krachten en kwetsbaarheden.  Weet  dat er geen goed of fout is, het paard erkent je voor wie je bent en is een begeleider naar zelfinzicht. 

VOOR WIE

Kinderen, tieners of volwassenen die ergens  tegenaan lopen. Voor persoonlijke of professionele ontwikkeling kan jij of jouw kind bij mij terecht. Je hoeft geen voorkennis over paarden te hebben. 

WAAR

De coaching gebeurt naast het paard in een veilige omgeving. Ook als je bang bent van paarden kan dit zonder dat jij je ongemakkelijk voelt. Jij staat centraal en jouw beleving staat voorop.

Een sessie duurt 1 uur.

Belangrijk om stevig gesloten schoeisel te dragen en een lange broek.

bottom of page